(Opdateret sidst 27/09 – 2017)

Handels og leveringsbetingelser

Al betaling af købte varer kan forgå med betalingskort via E-pay
Med Paypal (mod betaling af gebyr)
På MobilePay telefon nr. 23265386
eller via bankoverførsel på netbank til Fynske Bank.
Konto nr. : 0815 0000168572 Bickode: SVSPDK21
Eban nr: DK1508150000168572

Alle varepriserne er beregnet uden forsendelse eller leveringspris, man er altid velkommen til at afhente varen på Rosenlund, dog kun efter forudgående aftale.

Skal varen sendes som pakke, vil prisen på forsendelsen blive beregnet efter Post Danmarks takster.

Ved levering af møbler og lign, vil levering og pris blive bestemt efter aftale. Vi leverer i det meste af Danmark, dog med forbehold for tilgængelighed. Ved levering af møbler til andre lande, vil prisen være bestemt af fragtfirmaet.

Generelle oplysninger

Priser

varer fra Rosenlund antik er alle inkluderet danske lov betingende afgifter og varer vil derfor blive købt under momsregulativet, om brugtvaremoms hvorfor køber ikke fratrække købsmomsen

Bestilling af varer

Når du bestiller en given vare skal du klikke på “Læg i kurv”-knappen i webshoppen, hvorefter du enten kan handle videre eller afslutte dit køb ved at klikke videre til betalingssiden.

På betalingssiden, skal du udfylde dine personlige oplysninger i tilhørende felter, hvorefter du godkender din bestilling og føres videre til E-pay. Du er også velkommen til at skrive en mail/kommentar i tilhørende felt.

Betaling af vare

På webshoppen kan du betale med Visa, Visadankort, Visaelektron, Maestro eller Mastercard. Efter dit køb vil du modtage en ordrebekræfelse, via den e-mail adresse som er oplyst. Varen vil blive afsendt inden for 5 hverdage, så snart betalingen er modtaget.

Varer fra Rosenlund Antik er oftest ældre varer, der har været brugt og håndteret. Vi bestræber os på at forhandle varer af en vis kvalitet og standard, så køber altid kan få en positiv købsoplevelse. Dog tager vi forbehold for den patina og slitage, der med tiden kan fremkomme på ældre brugsgenstande.

Fortrydelse af et varekøb

Når man som privat køber en vare online i en webshop, vil der altid være 14 dages fortrydelsesret iflg. forbrugeraftale- og købeloven. De 14 dages fortrydelsesret gælder fra den dag køber har modtaget varen. man kan gøre denne ret gældende hvis varen modtages i samme stand som den er købt og at man skriftligt inden for tidsfristen, gør sælger opmærksom på at man vil fortryde sit varekøb, inden varen returneres. Når varen returneres skal køber selv betale for returforsendelsen. Når sælger har modtaget en returvare i samme stand og mængde som købt, vil det fulde beløb for varen kunne tilbagebetales inden for kort tid. Er varen ikke modtaget af sælger i hel og intakt stand, må der på det returnerede beløb tillægges en værdiforringelse. Pakker returneres på samme vis som modtaget, og aldrig på efterkrav eller uden omdeling.

Ved fortrydelse af køb

– skal du inden for 14 dage rette henvendelse til info@rosenlund-antik.dk og gøre os tydeligt opmærksom herom.

– skal du sørge for en god og forsvarlig emballage og returnere din ordre i samme stand til os, uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

– skal du afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse, samtvære opmærksom på at du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Reklamation af et varekøb

Ved et varekøb hos Rosenlund Antik har du som forbruger og iflg. købelovens (mangelregler) 24 mdr.s reklamationsret. Det betyder at hvis du har modtaget en vare der er defekt eller lider af mangler der på forhånd ikke er oplyst af sælger kan du returnere denne. En reklamationsret medfører at man enten får varen ombyttet, repareret, prisnedsættelse, eller pengene retur, alt afhængig af reklamationen og den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende

adfærd. Returnerede varer skal altid tilbagesendes i god og forsvarlig emballage, med en detaljeret beskrivelse af manglen. Pakker returneres på samme vis som modtaget, og aldrig på efterkrav eller uden omdeling.

Hvis en vare er skadet under en transport, skal sælger kontaktes hurtigst muligt, da der kan gøre sig forskringsregler gældende.

Som køber er man forpligtet til at reklamere hurtigst muligt og rettidigt, efter at fejlen er opdaget. Man kan rette henvendelse til info@rosenlund-antik.dk

Klageadgang

Hvis det ikke er lykkes at finde frem til en løsning på et givent problem, kan man altid indgive en klage til

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Center for klageløsning
Nævnenes hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk 

Dette fremdeles kun hvis betingelserne herfor er opfyldt

Personlige oplysninger

Når du handler på Rosenlund Antik vil vi automatisk få registrere dit navn, adresse, telefonnummer samt din E-mail. Alle dine oplysninger vil behandles med fortrolighed og vil aldrig videregives eller sælges til tredjemand. 

Personoplysningerne der er registreret ved Rosenlund Antik opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Efter persondataloven har du altid ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, samt at gøre indsigelse mod disse.

Du kan rette henvendelse om dette til info@rosenlund-antik.dk